Na Fir Bolg in Symphony op zondag 9 juli

13/04/2023

Na Fir Bolg in Symphony op zondag 9 juli

Dat NA FIR BOLG al eens buiten de lijntjes kleurt is de trouwe bezoeker al gewoon. Dit jaar gaan we op zondag 9 juli voor een sterke muzikale beleving met een unieke productie: Na Fir Bolg in Symphony. Een muzikale uitstap als deze schreven we nog niet op ons palmares. Onze bedoeling is een mogelijkheid bieden om diep geraakt te worden door muziek, in aanraking te komen met klassieke muziek op een lichtvoetige manier. Wie brengen we daarvoor mee? Het 60-koppige Brussels CBS Orchestra onder leiding van dirigent Joris Degeest brengt de beste nummers van bekende muzikanten in exclusieve orkestarrangementen. The Brussels CBS Orchestra, is een Belgisch orkest bestaande uit een mix van 60 professionele en amateurmuzikanten. Het symfonische orkest wordt geflankeerd door een volledig elektrische begeleidingsband en backing vocals, wat toelaat om een heel breed gamma aan muziek te kunnen brengen zonder de typische sound te verliezen. Toppers als Stijn Meuris, Guy Swinnen, Mama’s Jasje en Stan Van Samang tekenen voor de zang. Dit alles na eerder al een unieke en exclusieve ode aan Zjef Vanuytsel aan te kondigen met straffe gast artiesten: Jan De Wilde, Jan De Smet, Micheline van Hautem, Andrea Croonenberghs, Stoomboot, Raymond van het Groenewoud, Stefan Dixon, Klaas Delrue, Piet van den Heuvel gebracht door de muzikanten van Zjef’s band. En een afsluiter van formaat Natalia. Moet er nog muziek zijn?

Andere artikels

Bedankt - Na Fir Bolg 2024: 5-6-7 juli!

15/07/2023

Bedankt - Na Fir Bolg 2024: 5-6-7 juli!

Ondertussen betreden de vaste bewoners terug de weide en vertrekken de laatste internationale vrijwilligers. Ook wij als organisatie hebben al wat slaap ingehaald en kijken met dankbaarheid terug naar de 28e editie van Na Fir Bolg. Bedankt aan alle bezoekers, artiesten, medewerkers en iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen. Speciale dank om zowel de festivalweide en de camping dit jaar nog properder dan ooit tevoren te houden! Bedankt en tot volgend jaar op 5-6-7 juli 2024!

Vrijwilligers gezocht

28/12/2022

Vrijwilligers gezocht

Zoals elk jaar, zijn we ook dit jaar weer op zoek naar een aantal verenigingen die een cent willen bijverdienen om hun clubkas te spijzen. Tappers, koks, campingmedewerkers... We hebben het allemaal nodig om een leuk festival op te bouwen. Wil je als vrijwilliger meewerken, of als vereniging een centje bijverdienen, mail dan naar info@nafirbolg.be.