Na Fir Bolg Folk-, Rock- en Kleinkunstfestival

Na Fir Bolg affiche

Sassenhout, Vorselaar

News

De Mens Late Night in Vorselaar

Klik hier om tickets te kopen

De Mens zakt af naar Vorselaar in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit het eigen, rijke repertoire.

De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van “Doorvoeld Entertainment”, zijn populairder en geliefder dan ooit. Om de vijf-zes jaar zakken ze graag af naar de talrijke mooie theaters en cultuurzalen die ons land rijk is en deze keer houden ze ook halt in Vorselaar.

Nu doen ze dat in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. Met stemmige belichting en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit het eigen, rijke repertoire.

De Mens is sowieso een band met een zwingend verhaal, dat ook het verhaal van zijn publiek is. Dat wordt in ‘De Mens Late Night’ op een geheel nieuwe, stijlvolle manier verteld.

Bedankt!

Bedankt beste Na Fir Bolg bezoekers, voor het dragen van de mondmaskers, voor het opvolgen van de aanwijzingen van de sfeerbeheerders, voor het blijven lachen en feesten tijdens de regen, voor het proper achterlaten van het terrein. Wij hebben er alvast heel hard van genoten. Na Fir Bolg 2022: 1-2-3 juli 2022!

COVID-19 regels Na Fir Bolg 2021

Na Fir Bolg 2021: 2-3-4 juli met Bart Peeters, Tourist LeMC, Raymond van het Groenewoud, Soulsister en vele anderen.

Na lang puzzelen en overleg met de veiligheidsinstanties presenteren we jullie de 26e Na Fir Bolg-editie met 2500 bezoekers per dag conform alle geldende COVID-19 voorzorgmaatregelen. Op het terrein zal voldoende ruimte zijn om de 2.500 festivalgangers op gepaste wijze te ontvangen waarbij de afstand natuurlijk te allen tijde zal moeten gerespecteerd worden.

Graag danken we onze kernvrijwilligers, de lokale bestuurders en alle betrokken diensten zoals politie en brandweer voor alle ondersteuning en dat ze ons deze organisatie gunnen.

Wegens de strikte bezoekerslimieten is er dit jaar geen mogelijkheid voor mensen van Vorselaar om in geval van uitverkoop nog tickets te verkrijgen aan de kassa. We raden al onze trouwe festivalgangers aan zo snel mogelijk een ticket de kopen om de uitverkoop voor te zijn.

Om de veiligheid te garanderen zal er slechts één buitenpodium zijn waarop alle artiesten met 45 minuten tussenpauze spelen. Wegens opgelegde maatregelen zal er deze editie ook geen camping zijn en zeer beperkte kinderanimatie.

Verdere praktische details zullen volgende in aanloop naar het festival. Voor verdere vragen kunnen jullie altijd terecht via Messenger, info@nafirbolg.be of 0472 67 00 30.

Tot 2 juli voor muziek, Guinness, sfeer en nog Guinness!

Na Fir Bolg 2021: 2-3-4 juli 2021

Met pijn in het hart slaan we de 2020 editie van ons festival over.

Eerst en vooral willen we iedereen bedanken voor het begrip en geduld. De voorbije weken waren een stevige beproeving, maar we zijn nog gemotiveerder om een top editie te maken van Na Fir Bolg 2021. Hopelijk mogen we jullie dan allemaal ontvangen.

Mensen die al een ticket kochten, krijgen deze week een e-mail met de optie hun ticket om te ruilen voor de 2021 editie of het te laten terugbetalen.

Schrijf alvast 2-3-4 juli 2021 in jullie agenda voor een spetterende editie van het gezelligste folkfestival van Vlaanderen. De artiesten die we al hebben aangekondigd worden zo goed als allemaal overgenomen naar volgend jaar. Geniet van de zomer en hou jullie goed!

Na Fir Bolg 2020 afgelast wegens COVID-19.

Met pijn in het hart moeten we ons festival in juli annuleren.

Zonder meer willen we iedereen die ons hielp bij de voorbereidingen tot hiertoe, heel erg bedanken. Vele vrijwilligers zijn immers al maanden bezig met de organisatie van onze editie in 2020.

Het zal vreemd zijn om dit jaar niet samen te feesten met jullie, en niet samen te werken met alle vrijwilligers. En ook voor de organisaties waarvoor we jaarlijks geld inzamelen via ons festival is dit een opdoffer.

We beseffen dus dat dit nieuws niet enkel voor ons, maar ook voor vele anderen een tegenslag betekent.

We hebben nu even tijd nodig om alle betrokken partijen te contacteren, om alles op een rijtje te zetten en om ons te organiseren. We proberen dit zo snel mogelijk te doen.

Mensen met tickets moeten zich geen zorgen maken, ook hierover communiceren we zo snel mogelijk.

Heel erg bedankt voor jullie begrip! Hou jullie goed!

Looking for volunteers

Like every year we are looking for a number of organizations that want to earn additional money. Bartenders, cooks, terrain crew ... We need them all to provide a nice festival. Do you want to help us, please mail us then to info@folkfestival.be.