Kamperen op Na Fir Bolg

Onze camping is enkel toegankelijk voor festivalbezoekers die beschikken over een campingticket. Kampeerders zijn welkom vanaf vrijdagmorgen 9u tot maandagmiddag 12u! We vragen al onze kampeerders om van de camping een slaapplaats te maken en te houden. Op Na Fir Bolg feesten we op het terrein en slapen we op de camping. We zijn een familiefestival waar de mensen met het hele gezin een aangenaam weekend willen doorbrengen. Een goede nachtrust hoort daar bij. De organisatie behoudt zich het recht om mensen die deze regel niet respecteren onmiddellijk van de camping en het festivalterrein te weren, het toegangsbandje ongeldig te maken zonder enige schadevergoeding.

Campingreglement

 • Kamperen is enkel voor festivalbezoekers die over een geldig campingticket beschikken. Hierdoor proberen we te vermijden dat "beroepskampeerders" uw nachtrust verstoren en feestjes bouwen op de camping terwijl ze helemaal geen bezoeker zijn van het festival zelf. Mede daarom maar ook omwille van enkele veiligheidsmaatregelen moet elke kampeerder en campingwagen worden ingeschreven bij onze veiligheids- en campingmedewerkers.
 • Bij een combinatie van camping en dagticket is het campingticket enkel geldig voor de nacht volgend op het dagticket.
 • Auto's worden niet toegelaten op de camping. Enkel voertuigen gekeurd als Camper/Mobilhome worden op de camping toegelaten.
 • Er is sanitair (wc en douche) voorzien.
 • Huisdieren zijn nergens toegelaten op het festival, dus ook niet op de camping. Er wordt een uitzondering gemaakt voor assistentiehonden.
 • Afval: we zijn milieubewust en dus sorteren we op het festival. Er zijn afvaleilanden op de camping. Iedereen krijgt ook een vuilzak. Let wel: deze vuilniszakken dienen ENKEL VOOR RESTAFVAL! De rest graag in de bakken op het afvaleiland. Help ons hierbij, dat maakt ons werk maandag wat lichter. Dit is de enige gunst die wij vragen van u. Bedankt!!
 • Veiligheid: een kampvuur is NIET TOEGELATEN op het terrein. Het feit dat zoveel tentjes (ondermeer met heel wat kinderen) dicht bij elkaar staan (wel de wettelijke afstand van 2 meter tussen de tentjes respecteren aub) en dat we in een weide- en bosrijke omgeving zitten, kunnen we dat absoluut niet riskeren! Open vuren, hoe klein of groot ook, zijn dus verboden. Wel kan er op een verantwoordelijke manier gebruik worden gemaakt van afgeschermde BBQ-toestellen, enkel in de brandgangen. Zorg ervoor dat nadien het vuur goed is gedoofd.
 • Zwembaden zijn niet toegelaten
 • Nachtrust: Iedereen heeft recht op een goede nachtrust. We vragen daarom om na 24u geen lawaai of muziek meer te maken of draaien op de camping. Feestjes, muziek, ... kan perfect op de festivalweide, maar respecteer aub de nachtrust van vele gezinnen die een tof weekend op Na Fir Bolg willen meemaken. Bedankt voor uw begrip.
 • Ontbijt: 's Morgens (zaterdag en zondag) wordt er op de festivalweide een ontbijt voorzien. Vanaf 9u kan u terecht voor een goedkoop en supervers ontbijt: broodjes, boter, kaas, choco, fruitsap, spek en eieren, het is er allemaal. Een must om het Na Fir Bolg-ontbijt te proeven!
 • Op de festivalweide zelf wordt geen eigen drank en eten toegelaten. Dranken kunnen aan democratische prijzen worden aangekocht. Alleen met uw medewerking kunnen we de sfeer van Na Fir Bolg zo houden. Sterke drank is sowieso nergens toegelaten! Ook mobiele cafe's en tapinstallaties zijn niet toegelaten op de camping of de festivalterreinen.
 • Er is steeds iemand van Na Fir Bolg aanwezig op het terrein of bij de ingang naar de parking/camping/festivalarea. Er zijn ook medewerkers aanwezig op de camping.