Tickets

Online tickets kopen

Je kan tickets online bestellen door op volgende link te klikken. De voorverkoop loopt af op 3 juli 2025 om 23:59.

Voorverkoop

Prijzen

 VrijdagZaterdagZondagWeekendCamping
Voorverkoop€ 35,00€ 35,00€ 35,00€ 75,00€ 10,00
Kassa€ 45,00€ 45,00€ 45,00€ 95,00€ 15,00

Kinderen geboren in 2013 of later mogen gratis binnen op het festivalterrein en camping onder begeleiding van de ouders en vertoning van Kids ID. Kamperen is enkel voor festivalbezoekers die over een geldig campingticket beschikken. Een campingticket is enkel geldig samen met een festivalticket, per persoon en niet per samen kamperende groep. Bij een combinatie van camping en dagticket is het campingticket enkel geldig voor de nacht volgend op het dagticket. Honden en andere huisdieren worden niet toegelaten op camping en/of festivalsite, behalve blindengeleidingshonden. Er zijn sanitaire voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Een weekendticket is geldig op vrijdag, zaterdag en zondag.

Lockers

Er zullen lockers (zonder oplaadpunten) voorzien worden aan de inkom van het terrein, deze kunnen voor een weekend gebruikt worden, men kan een locker bekomen aan de inkomkassa mits betaling van het vastgestelde tarief: 24 euro.

UiTPAS

Personen die beschikken over een UiTPAS Kempen met kansentarief kunnen met hun UiTPAS korting krijgen op Na Fir Bolg tickets. Tickets met een UiTPAS-korting kunnen niet in voorverkoop gekocht worden, maar enkel aan de kassa op vertoon van een geldige UiTPAS. Indien het festival uitverkocht is kunnen personen met een UiTPAS Kempen met kansentarief nog steeds tickets aan de kassa verkrijgen. Iedereen met een UiTPAS kan punten per dag sparen tijdens Na Fir Bolg. Meer details over het voordeeltarief